Jemné tělové mléko Urtekram pro miminka Toto jemné tělové mléko neobsahuje parfemaci a garantuje tak nulový obsah potencionálních alergenů. Hodí se proto pro citlivou pokožku našich nejmenších, avšak tuto jemnost si mohou dopřát i ostatní členové rodiny. Obsahuje rostlinné oleje a bambucké máslo, které pokožku miminka vyživují a hydratují. Rychle se vstřebává a zanechává pokožku vašeho děťátka jemnou. Použití Aplikujte tělové mléko na celé tělíčko miminka. Můžete je použít také na obličej. T ělové mléko pokožku nejen hydratuje, ale dodá jí i potřebnou vláčnost. Objem: 250 ml Složení Podíl přírodních surovin: 100% Podíl BIO surovin z celkového objemu: 21% Podíl BIO surovin z celku mimo vody a minerálů: 71% INCI: Aqua, prunus amygdalus dulcis oil*, glycerin**, butyrospermum parkii butter*, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, simmondsia chinensis seed oil*, cetyl alcohol, zea mays starch*, glyceryl caprylate, tocopherol, beta-sitosterol, squalene. * ingredience z organického zemědělství ** vyrobené s použitím organických složek Certifikáty Ecocert - COSMOS Organic, Vegan, Leaping Bunny Co přesně tyto certifikáty znamenají se můžete dočíst ve článku Certifikace a ocenění výrobků – kosmetika a drogerie. Urtekram Společnost Urtekram byla založena 1972 v Dánsku. Od té doby se stala hlavním výrobcem BIO kosmetiky ve Skandinávii. Výrobky Urtekram mají certifikát o BIO původu a splňují nejpřísnější mezinárodní požadavky na kvalitu kosmetiky. Produkty Urtekram neobsahují parabeny, ropné deriváty, syntetické parfémy a jsou vyrobené pouze z rostlinných složek (pouze balzám na rty obsahuje včelí vosk). Produkty nejsou testovány na zvířatech, ale rovnou na lidech! :) Společnost Urtekram dodává: „Naše produkty jsou tak čisté, že netrpíme nedostatkem lidí, kteří by byli ochotni je pro Vás otestovat na vlastním těle. “ Od roku 2019 navíc společnost Urtekram vyměnila plastové obaly výrobků za obaly z rostlinného základu – z cukrové třtiny. Lépe řečeno, z odpadu, který vzniká po jejím zpracování. Cukrová třtina je obnovitelný zdroj, při jehož “výrobě”, tedy pěstování, je ze vzduchu vstřebáváno CO2.